Можна дивитися вічно, як ЗСУ знищують орків, як з апетитом їсть дитина і як говорить Фіїнка. Уперше в «Repost» розмова з головною гуцулкою країни – Іриною Вихованець (@fiinka_). Про війну, хейт, український YouTube і не тільки. Все буде по-гуцульському, все буде Україна!

На роботу дуже вплинула війна: зараз усі заплановані концерти, виступи –скасовані, оскільки ніяких фестивалів не буде відбуватися. А щодо того, що в інтернеті, то я спочатку взагалі не мала ніякого творчого натхнення і не знала, що в такому стані я можу перебувати. Колись думала, що якщо я «впаду на мінус» такий, то це нормально, якесь вигорання, але це гірше, ніж вигорання. Потім я зрозуміла, що то є також дуже важливо, щоб зараз усі в такому стані не опинилися.

А якщо говорити про творчість, то у мене розважальний жанр і пісні розважальні, тому не все, що я задумала, зараз можна втілити.

Зараз працюю над піснею, яку написала ще до війни, але вона і сьогодні актуальна. То про наших хлопців, які вони у нас моцні. То буде таке веселеньке.

Мені, до речі, вже пропонували участь у Нацвідборі, коли вийшла моя пісня «Груба», але я тоді була у пологовому будинку. Може, доля щось хоче від мене інше, подивимося.

Тетяна Мельник